2014. szeptember 1., hétfő

Reptéri parkolók Üllőn

A Szabad Parkoló elnevezésű reptéri parkolónk mintegy 500 jármű parkolására lett létrehozva a Ferihegyi nemzetközi repülőtér mellett, 4 percre a Ferihegy 2-es termináltól.

Az M0 felől érkező vendégeink a 400-as út irányából érnek el minket, az Üllő táblánál  jobbra kell fordulni. Pontos cím: 2225, Üllő, Pesti út 207.

A parkoló bejárata

Miért válassza a Szabad Parkolót?

Gyors ügyintézés és regisztráció.

Biztonságos, elkerített létesítmény.

Guminyomás ellenőrzés.

Udvarias, magas színvonalú kiszolgálás, transzfer szolgáltatás.

Hazautazás előtt üdítővel, kávéval, ásványvízzel vagy teával kínáljuk.

Pihenését, nyaralását nyugodtan töltheti, gépkocsijára kutyás biztonsági őrök vigyáznak, éjjellátó berendezés, mozgásérzékelő lézersorompók segítségével.

Fedett parkoló

A parkolás menete: Ön a parkolóhelyét lefoglalhatja weblapunkon online, aminek elérhetősége: www.szabadparkolo.hu. A Szabad Parkoló területén történő leparkolást követően, irodánkban munkatársunk segítségével kitöltik a parkolási lapot. A parkolási lapot a Szabad Parkoló üzemeltetője és a parkolást végző személynek kell aláírni. A parkolót igénybe vevő személy aláírásával elfogadja a Szabad Parkoló általános szerződési feltételit. Ezek után lehet megkezdeni a parkolást és igénybe venni a reptéri transzfert.

Szabad Parkoló Ferihegyen

Amennyiben szeretné gépjárművét biztonságban tudni, miközben utazik, a Szabad Parkolóban ezt megteheti. További információt honlapunkon találnak: www.szabadparkolo.hu.