2016. november 15., kedd

Franciaágy outlet Budapesten

Franciaágyat keres? Jó helyen jár!

Két helyről szerezzük be a franciaágyainkat: egy olaszországi cég, aki első osztályú franciaágyakat és komplett hálószobákat szállít nekünk, és itt el kell mondani, hogy ezek a termékek valóban olasz gyártásúak. A másik cég egy német, akinek az elosztó központjuk hazánkban található. A franciaágyak minőségét a Deutsch Qualität garantálja.

Nem webáruház vagyunk, hanem egy 4000 m2-es raktár áruház, egy franciaágy outlet! Országunk Alacsony költségekkel, szerény személyzettel, árainkat alacsonyan tartva dolgozunk. Az a véleményünk, hogy jobb, ha a vevő legalább ráül a franciaágyra, mielőtt megvásárolja és elviszi, a látatlanban rendelés helyett.

Franciaágy outlet Budapesten

Örömmel, szívesen adunk tippeket, nem tartunk a konkurenciától, mert őszintén szólva nincs takargatnivalónk. Takarékossági okok miatt nincs rá kapacitás, hogy egy érdeklődővel át kelljen fésülnünk a franciaágyak tömkelegét először, majd még egyszer, amikor visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kiválasztott franciaágyat nagy eséllyel már a következő nap értékesítjük.

Kedves vásárlóink! Jó böngészést kívánunk a franciaágy oldalunkon, és sikeres vásárlást!


További részletek: http://franciaagy.net/