2015. augusztus 15., szombat

Női tunikák webáruháza


A ruhás webshopunk követve a legújabb divattrendeket, akciós áron szolgáltat fiatalos női ruházatot. A divatot követő árukészletünkben női ruhák, női pulóverek, női tunikák, női felsők, női nadrágok, leggings - cicanadrágok, női táskák, kiegészítők, cipők mind-mind megtalálhatóak.

Női tunikák széles választékban

A saját termékünkkel óhajtjuk követni a legújabb divattrendeket és csinos, egyedi, fiatalos női ruhákat gyártani. Kitűztük célnak, hogy a SYL termékeket piacképes áron adhassuk butikos minőségben, amelyeket a kereskedők és a fogyasztók is egyaránt megszeretnek. A SYL termékeink keretében alkotunk női ruhákat, leggingseket, tunikákat, szeretjük  például a csipkét, a muszlint vagy a kényelmes pamut és viszkóz anyagokat. Imádjuk a különleges szabású, egyedi, vagány női ruhákat, felsőket, tunikákat!

Mivel mi is folyamatosan fejlődünk, illetve a partnereink is gyarapodnak, a növekvő igényeknek eleget téve, nyomtatott mintás, strasszozott ruhákat, nadrágokat is előállítunk. 

Saját márkás SYL termékek széles választékban

Amennyiben a legfrissebb akcióinkról, női ruha újdonságainkról értesülni kíván, ne felejtsen el feliratkozni a Maniaxtreme webshop hírlevelére, ahonnan gyorsan információhoz juthat a vadonatúj kollekcióinkról, illetve mindenféle újdonságról és egyéb fontos hírről!