2015. augusztus 19., szerda

Semmelrock járólap vásárlás

A Térkövem.hu weboldalon hatalmas választékban vásárolhatóak Semmelrock, Barabás és Leier termékek: térkövek, kerti és járdalapok, téglakövek, gránitkövek, klinker burkolatok, falazatok, kerítések, lépcsők, szegélyek, Semmelrock Corona Brilliant járólap, valamint egyéb kertépítési anyagok. Webboltunkban mindenhez hozzáfér, ami a kertépítéshez, kertszépítéshez kell! Folyamatosan meghirdetett akciós ajánlatokkal, naprakész adatbázissal és óriási választékkal állunk kedves vevőink rendelkezésére. A termékeknél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítjük a vevőinket, hogy a lehető legjobb döntést hozhassák meg.


A tőlünk igényelt termékek személyesen beszerezhetőek a Kapcsolat menüpontban ismertetett telephelyeinken (Budapesten és Üllőn) vagy ipari mennyiség esetén a budaörsi gyártóüzemünkben, de ha a kedves megrendelő kéri, a házhozszállítás is megoldható, csábító áron! Szintén a Kapcsolat menüpontban egy form (űrlap) felhasználásával is kapcsolatba léphet velünk, munkatársaink gyorsan reagálnak minden megkeresésre.


A weblapunkon a legfrissebb Semmelrock, Leier és Barabás katalógusok, árjegyzékek is hozzáférhetőek, sőt, hasznos, témához kapcsolódó írásokat, tanácsokat is közlünk.


Webáruházunk: terkovem.hu