2015. november 24., kedd

Ipari és műgyanta padló

Figyelem! Műgyanta padló ipari, otthoni használatra! Ha igazán  ellenálló "talpalávalót" szeretne, válasszon minket! Vállalkozásunk műgyanta alapú padló burkolat kivitelezésével foglalkozik. 

Ipari és műgyanta padló

Az ipari és műgyanta padló burkolat előnyei:

- Rövid kivitelezési idő.

- Nagyon strapabíró.

- Egyszerűen felújítható, javítható.

- Hézagmentes, jól tisztán tartható.

A jól tisztítható, pormentes ipari padozat követelményét általában műgyanta bevonati rendszerekkel elégítik ki. A padlók, járófelületek mind az ipar és kereskedelem mind a háztartások területén az épületek leginkább igénybe vett részei, ezért kiemelkedően fontos a megfelelő műszaki és esztétikai igényeket egyaránt kielégítő padlótípus kiválasztása. A műgyanta padló olyan többrétegű, a helyszínen felhordott, általában két komponensű, öntött, vagy ipari padló néven is ismert burkolati rendszer, amely a hordozó felület hézagmentes védelmét hivatott biztosítani. Egyszóval olyan járófelület, amely nem tartalmaz fugákat, gyorsan elkészíthető, jól takarítható, felújítható, a színe újabb réteggel megváltoztatható, mechanikai és kémiai hatásoknak ellenálló, rugalmasan az egyedi igényekhez szabható.


Milyen fajta műgyantákkal dolgozunk?
 epoxi, poliészter, poliuretán, policarbonát, vinilészter, akrilát, furán. 

Ipari és műgyanta padló


Műgyantázási munkákhoz miért válasszon minket?

- 25 év tapasztalat műgyantázásban.

- Részletes tanácsadással és ingyenes helyszíni felméréssel állunk megrendelőink rendelkezésére.

- Minden megrendelőnknek korrekt és versenyképes árakat adunk.

- Nálunk a legfontosabb a pontosság és a határidő.

Oldalunkon rengeteg információt találhatnak, érdemes ellátogatni oldalunkra, ahol részletes leírásokat is olvashatnak, a műgyanta padló burkolat készítéséről.