2015. november 5., csütörtök

Női táskák, kiegészítők, és minden, ami divat!

Egyedi, divatos női holmikat keres? A maniaxtreme.hu webáruház a válasz!

Női ruha webshopunk minden héten újdonságokat mutat föl, a divat kedvelői kedvükre tallózhatnak a kiváló árú női ruhák között. A ManiaXtreme a saját gyártású SYL márkanevű női divattermékeit, továbbá az import női holmikat jutányos áron, kiváló kondíciókkal továbbítja a viszonteladóknak is. A webáruházunkban elérhető női ruha kollekciókat heti rendszerességgel frissítjük, kiegészítve azt a női táska, cipő és egyéb kiegészítő áruk széles kínálatával. Mindig tartsa észben: ha női ruháról van szó – legyen az alkalmi női ruha, szexi női ruha, elegáns női ruha, miniruha, maxiruha, kötött női ruha, Redial női ruha, SYL női ruha – ruhás webshopunk mindenféle alkalomhoz illő ruhát kínál a hetente frissülő kínálatával! 

Női táskák, kiegészítők, és minden, ami divat!


Ha Ön viszonteladó. és személyesen is meg kívánja tekinteni a termékeinket, valamint a nagykereskedésünkben a ruhákból választani is szeretne, akkor örömmel fogadjuk nyitvatartási órákban a SYL női divat nagykereskedésünkben.

A mi márkánkkal, a SYL-lel szeretnénk nyomon követni az újabb és újabb divattrendeket és csinos, egyedi, fiatalos női ruhákat gyártani. Célkitűzésünk, hogy a SYL termékeket piacképes áron adhassuk butik minőséggel, amelyeket mind a kereskedők, mind a vásárlók szeretni fognak. A SYL márka jegyében alkotunk női ruhákat, leggingseket, kedveljük  például a csipkét, a muszlint vagy a kényelmes pamut és viszkóz anyagokat. Kimondottan imádjuk az extravagáns női ruhákat, felsőket, illetve a divatos egyedi darabokat!
Női táskák, kiegészítők, és minden, ami divat!

Mivel mi és a partnereink is folyamatosan fejlődnek, gyarapodnak, az erősödő igényeknek megfelelően, nyomtatott mintás, strasszozott ruhákat, nadrágokat is gyártunk.

Amennyiben a legújabb akciókról, női ruhás újdonságokról értesülni szeretne, ne habozzon feliratkozni a Maniaxtreme webshop hírlevelére, amelyből hamar információhoz juthat a vadonatúj kollekcióinkról, illetve mindenféle újdonságról és egyéb fontos hírről!

Webáruházunk: http://maniaxtreme.hu/